Warenhuis Vanderveen op stelten – in etappes

Warenhuis Vanderveen organiseert ieder jaar in het laatste weekend van september allerlei activiteiten, waar alle winkels aan deelnemen en ook onze galerie. We hebben op de zaterdagmiddag al eens een schildersessie gehad met Jan van Loon, een portretsessie met kunstenaars van de Klassieke Academie, een etalage met werken van een paar van onze leden.

Dit jaar serveert Saba op 26 september van 14.00 – 16.00 uur een hapje en een drankje en zijn 2 exposanten van de Manifestatie Jong IV aanwezig evenals Fokko Rijkens.

Mark Lisser schildert in de etalage naast de hoofdingang. Vanwege de coronamaatregelen mag het warenhuis niet meer mudjevol zijn en worden de activiteiten verspreid over de zaterdagen tot Kerstmis.

Kom zeker op 26 september even langs om de verrassende expositie van de jonge kunstenaars te bekijken. Nancy Schwunk kan je vertellen over haar reusachtige werk van 3 x 3.50 meter, dat op een speciale manier moest worden gehangen en Gerke Procee over zijn mini-schilderijtjes, waarvan er al 2 zijn verkocht.

Voor meer informatie over Vanderveen op stelten, zie de website:

https://www.vanderveen.nl/op-stelten