Suggestieve Constructies Klaas Koops

Tijdens een solo-expositie in GalerieH200 geef ik op vrijdagmiddag 28 augustus en een viertal zaterdagmiddagen een toelichting op zo’n 10 van mijn schilderijen. Bij elk is een tekst gemaakt en zijn tevens de schilderijen te zien waarop de gemaakte werken zijn gebaseerd.
In mijn schilderijen breng ik min of meer toevallig kunsthistorische citaten, objecten, portretten en symbolen samen. Daardoor ontstaan beelden langs de randen van de realiteit. Schilderijen die niet direct te doorgronden zijn. Voorstellingen ‘met uitgesteld begrip’.

Belangstelling?
Kom dan eens kijken naar klassiek werk met een rafelrandje onder de titel  ‘Constructieve suggesties’. Schilderijen met een twist en een toelichting. Een afspraak en een gesprekje waard.  Mail voor een afspraak naar info@klaaskoops.nl.

Hierbij alvast een tipje van de sluier opgelicht…

Wil je geen afspraak?
De schilderijen zijn tussen 28 augustus en 20 september ook te zien op woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zondagmiddag in GalerieH200 Groningen, Bloemsingel 200. De galerie is altijd geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Makkelijk parkeren in de parkeergarage aan het Boterdiep.

Hartelijke groet,  Klaas Koops
Lid Drents Schilders Genootschap, De QuasiRealisten en Drents Portret